giovedì 13 agosto 2015

Asorti de legume la cuptorus

Vara in toi, legume... 
In familia noastra cu prajitul stam cam rau :) , mie nu mi se poate, lui Marcelus ii rau, da de copii nici vorba. Dar vinata imi place tare. pregatita in acest mod nu e grea la stomac si plus la asta e moale si gustoasa...

ingrediente
  1. 1 vinata
  2. 3-4 bostanei
  3. 4-5 rosii
  4. adaos pentru salate, eu am folosit Knorr, dar sare si putin piper negru tot e bine
  5. ulei de masline
  6. jum pahar vin alb
Pregatirea
taiem legumele si le punem in tava, rosiile trebuie sa fie deasupra, adaugam uleiul , sarea si vinul, acoperim cu aluminiu si la cuptor pe 1 ora. inainte sa le scoatem din cuptor, scoatem aluminiul si le lasam sa se rumeneasca un pic. 





Engl

  1. 1 eggplant
  2. 3-4 zucchini
  3. 4-5 tomatoes 
  4. I use Knorr for salads , but salt and black pepper goes well to
  5. olive oil
  6. half cup  of white wine
cut vegetables and put them in the pan, the tomatoes must be above, add oil, salt and wine, cover with aluminum and bake for 1 hour.  remove aluminum and let them in oven for an other 10-15 min. before serving.

Ru.
1 баклажан
3-4 цуккини
4-5 помидоров
Я использую Knorr для салатов, но соль и черный перец тоже подойдут
оливковое масло
половина чашки белого вина
нарезанные овощи  положить  в противень , помидоры должны быть сверху , добавить масло, соль и вино, накрыть  алюминием  и выпекать в течение 1 часа. удалить алюминий и оставить в  духовке еще на  10-15 мин -