venerdì 31 luglio 2015

Zapecanca cu brinza si zucchini /casseruola con formaggio e zucchine/ запеканка с сыром и цукини

Ro.
Ingrediente:
  1. 1 foietaj 
  2. 2-3 zucchini
  3. 2 rosii
  4. 200 gr brinza
  5. 2 oua
  6. 4 linguri lapte
  7. 1 lingura maioneza
Prepararea:
intindem foietajul pe tava, coacem 10-15 min zucchinele cu rosiile, le lasam sa se raceasca si amestecam brinza. Acest compost il adaugam in foietaj. Batem ouale cu lapte si maioneza, adaugam sare dupa gust si le turnam deasupra. Mie mi-a ramas putin aluat si am ornamentat deasupra, dar nu e obligatoriu. Se coace timp de 30-40 min. Ca garnir am servit cu ardei in sos de rosii :) 
Dar sigur e la gust. 

Ru.
Ингредиенты:

1 слоеное тесто 
2-3 цуккини
2 помидора
200 гр творогa 
2 яйца
4 столовые ложки молока
1 столовая ложка майонеза
Приготовление:

растянуть тесто в противень , испечь  кабачки с помидорами 10-15 минут, дайте им остыть и добавьте творог  , добавить в тесто. Яйца взбить с молоком и майонезом, добавить соль по вкусу и залить .  я украсила  тестом , нo  не  обязательнo. Выпекать в течение 30-40 минут. Как гарнир  я поставила жаренные перцы  в томатном соусе :)
Но это на вкус .

It
ingredienti:
1 pasta sfoglia
2-3 zucchine
2 pomodori
200 g ricotta
2 uova
4 cucchiai di latte
1 cucchiaio di maionese
preparazione:
stendere la pasta nella padella, cuocere le zucchine con pomodori 10-15 minuti, lasciare raffreddare e aggiungere la rocotta, aggiungere alla pasta. Sbattere le uova con il latte e maionese, aggiungere sale e versare. . Cuocere in forno per 30-40 minuti. Come contorno, ho messo i peperoni arrostiti in salsa di pomodoro :)














Ei si nici o cina nu e cina fara fetele mele :)

Pofta buna la toti. Bucurati-va de viata, e doar una.